Webáruház készítés

?

Kereskednél az interneten, de nem tudod, hogyan vágj bele? Webáruház készítés terén több éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk, mely évek alatt kitapasztaltuk, hogyan érdemes felépíteni egy jól működő webáruházat.

Szeretnéd létrehozni álmaid webáruházát, vagy meglévő weboldaladat alakítanád át webáruházzá? A megjelenéstől kezdve a raktárkezelésen át, a számlázást és bankkártyás fizetést is megvalósítjuk igényeid szerint, hogy a lehető legjobban automatizált webáruházat kapd, ami minimális felügyelet mellett a lehető legjobb hatékonysággal szolgálja ki vásárlóidat.

Ha a kérdésekre igen a válasz, akkor jó helyen jársz!
Néder György
A nevem Néder György. 10 éves weboldal fejlesztési, oktatói tapasztalattal rendelkezem. Munkatársaim esetében is büszkén jelenthetem, hogy a tudás alapjait én adtam át nekik. Azóta pedig specialistaként fejlesztik tudásukat tovább annak érdekében, hogy minden kívánságodat a legtökéletesebb módon tudjuk megvalósítani.
Nálunk alap a
 • Személyes konzultáció már a tárgyalási folyamat legelején, hogy számunkra is egyértelmű legyen, mit szeretnél, hogy ténylegesen azt tudjuk megvalósítani
 • Tökéletes és egyedi mobilbarát honlap
 • Teljes technikai keresőoptimalizálás, hogy a keresőrobotok értékelése során weboldalad a lehető legmagasabb pontszámot érje el.
 • Weboldal üzemeltetése, domain + tárhely + e-mail ügyintézés, statisztika rendelkezésre bocsátása.
 • Folyamatos egyeztetés a design kialakítása során.
A folyamat:
 1. 1.
  Ajánlatot kérsz tőlünk e-mail üzenetben, vagy telefonon.
 2. 2.
  Mi felhívunk és egyeztetünk egy időpontot személyes találkozóra.
 3. 3.
  Mindent átbeszélünk a személyes találkozó alkalmával. Amennyiben még nem rendelkezel tárhellyel és domain-el, akkor ezt is elintézzük helyetted.
  • Egyeztetünk a készletkezelésről
  • Megbeszéljük a számlázás részleteit, hogy össze tudjuk kötni webáruházadat számlázó programmal, amely automatikusan kiállítja a számlát vásárlóidnak
  • Kidolgozzuk az akciók és kedvezmények menetét, hogy bármikor indíthass akciót, és erről a vásárlóidat is tudd tájékoztatni
 4. 4.
  Egyeztetjük a keresőszavakat és az oldal leírását, hogy keresőoptimalizálás szempontjából is a lehető legjobb eredményt érjük el.
 5. 5.
  Elküldöd részünkre a tartalmakat, amiket szeretnél elhelyezni a weboldaladon (képek, videók, szövegek, dokumentumok, kinézetek, stb.) vagy a személyes találkozón megbeszéltek alapján elkészítjük Mi elkészítjük a honlapod tartalmát.
 6. 6.
  Nekiállunk a weboldal elkészítésének a megbeszéltek alapján.
 7. 7.
  A teljes weboldal megtekintésére és kipróbálására lehetőséged van a publikálás előtt. Az esetlegesen felmerülő módosítási igényeidet még a weboldalad aktiválása előtt elvégezzük.
 8. 8.
  Weboldaladat felvértezzük a lehető legjobb SEO értékkel. Optimalizáljuk a Google találati algoritmusa alapján, hogy az esetlegesen ráépülő marketing nagyobb hatást tudjon kiváltani a piacon.
 9. 9.
  Aktiváljuk az oldalt, hogy mindenki láthassa a legújabb online felületed.
 10. +1
  Igény esetén segítünk elindítani első Facebook és Google hirdetésed, hogy minél hamarabb megismerjen mindenki a környéken!
 
További szolgáltatásaink
Weboldal készítés
Egyedi tervezéssel vagy tartalomkezelő rendszer használatával (wordpress, joomla) statikus és dinamikus weboldalak készítése.
Responsive webdesign
A weboldal megjelenésének optimalizálása mobil eszközre. Biztosítja a felhasználóbarát böngészést mobil készülékről is.
Kereső-optimalizálás
A weboldal megfelelő beállításainak optimalizálása a jobb találati eredmény érdekében.
Tárhely és Domain
Webtárhely és Domain név biztosítása a weboldalhoz.
Karbantartás
A weboldal betöltési idejének növelése, lassító és hibás elemeinek javítása.
Online-marketing
Google Adwords és Facebook hirdetések létrehozása, időzítése, kezelése, hogy több embert érjen el weboldalával.
Arculattervezés
Egy profi arculat, mely tükrözi egyediségedet és értékeidet miközben modern és letisztult maradsz.