Rólunk

RomiX Webműhely

Pontos munkamegosztással, összeszokott együttműködéssel dolgozunk. Mindenki azt csinálja, amihez a legjobban ért. Így tudunk a legnagyobb hatékonysággal dolgozni.

A gyakorlati munkában a legfontosabb a pontos precíz munkavégzés. A legfőbb fejlesztőnkre minden túlzás nélkül jellemző az előzőekben leírt jellemzés. Képes létrehozni bármilyen egyedi weboldalt, webáruházat, vagy online programot az ügyfelek legkülönbözőbb igényeinek megfelelve. Készített már sorsjegy értékesítő programot; raktárkezelő programot; géppark műszaki felügyeletére alkalmas programot; feladatütemező programot; szolgáltatás rögzítésre szolgáló programot, amellyel PDF formátumban és papír alapon is iktathatóak a munkák.

Szakembereink
Web
Webdesigner / Arculattervező

Profi designer-ünk akár egyedi, ügyfélre szabott megjelenést tervez az általunk készített weboldalakhoz. Valamint, ha még nincs kialakított arculata, logója a cégednek, akkor ebben is a segítségedre lehetünk.

Sitebuilder

Weboldal készítő munkatársunk a megrajzolt dizájnterv alapján megszerkeszti a honlap megjelenését, vázát.

Webfejlesztő / programozó

Webfejlesztőnk legfőbb feladata a weboldal funkcióinak működésre bírása. Ő felel a vizuális megjelenés és a háttérbeli folyamatok programozásáért, valamint a szerveroldali működésért.

Keretrendszer-specialista

Keretrendszer specialistánknak nincs lehetetlen a keretrendszerek világában. Minden igényre megtalálja a legoptimálisabb beépülő modult, amelyet elvárásaidnak tökéletesen megfelelve alkalmaz.

SEO tanácsadó

A weboldal elkészülte után felméri azt, és megállapítja, hogy mit lehet rajta javítani technikailag, hogy több látogatód, és a látogatódból több vevőd legyen.

Online marketing tanácsadó

A sikeres webes megjelenéshez szükséged lesz reklámszakemberekre is. Mi erre is kínálunk neked megoldást. Online marketing szakembereink a versenytársaid elemzése után elkészítik Facebook vagy Google reklám kampányodat, social media specialistánk pedig elvégzi helyetted akár a teljes Facebook és Instagram kommunikációd.

Csapatunk
Néder György
Néder György
RomiX Webműhely alapítója,
webfejlesztő, programozó

Néder György Attila egyéni vállalkozóként kezdtem az informatikai pályafutásomat a felsőfokú végzettségemmel. Tanítottam weboldal készítést, webprogramozást, multimédiát. A legjobb, legügyesebb tanítványommal, Juhász Viktorral kezdtem a RomiX Webműhely létrehozását és beindítását.

Ahogy egyre többen ismertek meg minket és egyre többen ajánlottak tovább, már kevés volt a kapacitásunk és szükség lett bővítésre. Szerencsére a sok éves felnőttképzési oktatásban rengeteg potenciális munkatárssal találkozok, akikkel idővel együtt tudunk dolgozni. Jelenleg is a létszám bővítésén dolgozunk. Az indulás óta folyamatosan gyarapodik munkáink száma és minden igénynek igyekszünk maradéktalanul megfelelni.

Juhász Viktor
Juhász Viktor
Webfejlesztő,
SEO tanácsadó

Amikor szüleim 2002-ben arról kérdeztek, hogy milyen szakma vagy foglalkozás érdekel, csak egy dolgot tudtam mondani: az informatika. Így hát középiskolai tanulmányaimat informatikai szakosztályban végeztem, ahol emelt óraszámban tanultam számítástechnikát, programozást és hálózati ismereteket. Ez idő alatt letettem az ECDL vizsgát, és elvégeztem a Számítástechnikai Szoftverüzemeltető és Webtervező tanfolyamot, kíváló eredménnyel.

Az érettségi után a pécsi Pollack Mihály Műszaki Karon folytattam tanulmányaimat, Mérnök Informatika szakon, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem és részleteiben ismerhettem meg a különböző informatikai irányzatokat. Egyetemi tanulmányaimat két év után félbe kellett hagynom, családunk rossz anyagi helyzete miatt. Hogy enyhítsem szüleim terheit, folyamatos éjszakai munkát vállaltam, és munka mellett végeztem el a 2 éves Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető technikusi képzést.

A technikusi tanulmányok befejeztével szerettem volna belevetni magam az informatika világában, de pályakezdőként nehéz volt elhelyezkednem, ezért inkább más pozíciókban próbáltam ki magam, és informatikai tudásomat csak otthon, önszorgalomból fejlesztettem. Pár év elteltével jelentkeztem egy újabb informatikai tanfolyamra, ahol akkori tanárom és mentorom, Néder György meglátta bennem a bizonyítási vágyat, ezért mikor elvégeztem a Internetes alkalmazásfejlesztő és programozó, valamint a Webes kommunikációs képességek fejlesztése képzéseket, lehetőséget adott képességeim kamatoztatására.

A közös munka hamar meghozta gyümölcsét. Mára számos közös projekten vagyunk túl: weboldalak, webshopok, vállalatirányítási rendszerek, feladat ütemező rendszerek és egyéb, cégre szabott egyedi szoftverek gyarapítják referenciáinkat.

Molnár Rebeka
Molnár Rebeka
Webdesigner,
Online marketing tanácsadó

Középiskolai tanulmányaimat egy közgazdasági szakgimnáziumban végeztem el, ahol már a kezdetekkor eldöntöttem, hogy ezen a területen szeretnék később érvényesülni. 2019-ben végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem Emberi Erőforrás alapszakán, ahol számos gazdasági / humán pszichológiai és marketing elméletet sajátítottam el. Nem bántam meg, hogy ezt a szakot választottam, hiszen megérthettem az egyes gazdasági cselekvések mögött rejlő ok-okozati összefüggéseket, valamint a fogyasztói döntések mozgatórugóját is.

Marketinggel 2018-ban kezdtem el komolyabban foglalkozni, az egyetem mellett folyamatosan képeztem és a mai napig is képzem magam ezen a területen. Véleményem szerint a marketing jóval több, mint a dolgok jó fényben történő feltüntetése. Fontos, hogy marketingesként azonosulni tudjunk a fogyasztókkal, kutatások révén a lehető legjobban megismerjük a gondolkodásmódjukat, megértsük igényeiket. Ha ezt sikerül elérnünk, akkor meg kell találnunk a megszólításukra legjobban alkalmas felületeket, el kell készítenünk a leghatásosabb tartalmakat, melyek felkeltik érdeklődésüket.

Természetesen a folyamat nem áll meg ennyiben, számos további lépésre van szükség ahhoz, hogy a potenciális fogyasztónk bizalmát elnyerjük, mely sok háttérmunkával/ kutatással és folyamatos aktivitással kivitelezhető. Mivel a marketing kiemelkedően fontos részének tartom a kommunikáció minden lehetséges formáját (legyen szó akár szövegi, akár képi kommunikációról), így kötelességemnek éreztem kitanulni az arculattervezés fortélyait is. Mindig kreatív embernek tartottam magam, így a szakma kitanulásával úgy érzem, sikerült kiteljesednem.

Számos Social Media kampányt, weboldaltervezési feladatot, és arculattervezési munkát tudhatok magam mögött, melyekkel a tanulmányaim során szerzett elméleti tudás mellé tapasztalati tudásra is szert tettem. Szeretem egy kézben tartani a dolgok irányítását, hiszen úgy gondolom, hogy így lehet a legjobb eredményt elérni. Munkámért mindig, minden esetben garanciát vállalok.

Minden webes igényt lefedünk

Legyen a legegyszerűbb weboldal, vagy egy komplex online rendszer mindent meg tudunk valósítani. Amennyiben bármilyen elképzelése van az internetre, az online világra, keressen bizalommal.