Rólunk

RomiX Webműhely

Pontos munkamegosztással, összeszokott együttműködéssel dolgozunk. Mindenki azt csinálja, amihez a legjobban ért. Így tudunk a legnagyobb hatékonysággal dolgozni.

A gyakorlati munkában a legfontosabb a pontos precíz munkavégzés. A legfőbb fejlesztőnkre minden túlzás nélkül jellemző az előzőekben leírt jellemzés. Képes létrehozni bármilyen egyedi weboldalt, webáruházat, vagy online programot az ügyfelek legkülönbözőbb igényeinek megfelelve. Készített programjaink között szerepel:

  • sorsjegy értékesítő program
  • raktárkezelő program
  • géppark műszaki felügyeletére alkalmas program
  • feladatütemező program
  • szolgáltatás rögzítésre szolgáló program, amellyel PDF formátumban és papír alapon is iktathatóak a munkák.
Szakembereink
Web
Webdesigner / Arculattervező

Profi designer-ünk akár egyedi, ügyfélre szabott megjelenést tervez az általunk készített weboldalakhoz. Valamint, ha még nincs kialakított arculata, logója a cégednek, akkor ebben is a segítségedre lehetünk.

Sitebuilder

Weboldal készítő munkatársunk a megrajzolt dizájnterv alapján megszerkeszti a honlap megjelenését, vázát.

Webfejlesztő / programozó

Webfejlesztőnk legfőbb feladata a weboldal funkcióinak működésre bírása. Ő felel a vizuális megjelenés és a háttérbeli folyamatok programozásáért, valamint a szerveroldali működésért.

Keretrendszer-specialista

Keretrendszer specialistánknak nincs lehetetlen a keretrendszerek világában. Minden igényre megtalálja a legoptimálisabb beépülő modult, amelyet elvárásaidnak tökéletesen megfelelve alkalmaz.

SEO tanácsadó

A weboldal elkészülte után felméri azt, és megállapítja, hogy mit lehet rajta javítani technikailag, hogy több látogatód, és a látogatódból több vevőd legyen.

Online marketing tanácsadó

A sikeres webes megjelenéshez szükséged lesz reklámszakemberekre is. Mi erre is kínálunk neked megoldást. Online marketing szakembereink a versenytársaid elemzése után elkészítik Facebook vagy Google reklám kampányodat, social media specialistánk pedig elvégzi helyetted akár a teljes Facebook és Instagram kommunikációd.

Csapatunk
Néder György
Néder György
RomiX Webműhely alapítója,
webfejlesztő, programozó

Tanítottam és most is tanítok weboldal készítést, webprogramozást, multimédiát. Ismereteim bővülésével, a felsőfokú informatikai végzettség megszerzését követően belevágtam egy régi álmom megvalósításába. A legjobb és legügyesebb tanítványommal, Juhász Viktorral útjára indítottuk a RomiX Webműhelyt .

Lelkesedésünket és munkánkat siker koronázta. Egyre többen ismertek meg minket, és - látva teljesítményünk minőségét, eredményeit - ajánlottak jó szívvel másoknak is. A növekvő megrendelések miatt folyamatosan bővítjük kapacitásunkat, mert mi minden ügyfél igényének szeretnénk maradéktalanul és gyorsan megfelelni. Szerencsére a sok éves felnőttképzési oktatásban rengeteg potenciális munkatárssal találkozok, akikkel idővel együtt tudunk dolgozni...

Juhász Viktor
Juhász Viktor
Webfejlesztő,
SEO tanácsadó

Amikor szüleim 2002-ben arról kérdeztek, hogy milyen szakma vagy foglalkozás érdekel, csak egy dolgot tudtam mondani: az informatika. Így hát középiskolai tanulmányaimat informatikai szakosztályban végeztem, ahol emelt óraszámban tanultam számítástechnikát, programozást és hálózati ismereteket. Ez idő alatt letettem az ECDL vizsgát, és elvégeztem a Számítástechnikai Szoftverüzemeltető és Webtervező tanfolyamot, kíváló eredménnyel.

Az érettségi után a pécsi Pollack Mihály Műszaki Karon folytattam tanulmányaimat, Mérnök Informatika szakon, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem és részleteiben ismerhettem meg a különböző informatikai irányzatokat. Egyetemi tanulmányaimat két év után félbe kellett hagynom, családunk rossz anyagi helyzete miatt. Hogy enyhítsem szüleim terheit, folyamatos éjszakai munkát vállaltam, és munka mellett végeztem el a 2 éves Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető technikusi képzést.

A technikusi tanulmányok befejeztével szerettem volna belevetni magam az informatika világában, de pályakezdőként nehéz volt elhelyezkednem, ezért inkább más pozíciókban próbáltam ki magam, és informatikai tudásomat csak otthon, önszorgalomból fejlesztettem. Pár év elteltével jelentkeztem egy újabb informatikai tanfolyamra, ahol akkori tanárom és mentorom, Néder György meglátta bennem a bizonyítási vágyat, ezért mikor elvégeztem a Internetes alkalmazásfejlesztő és programozó, valamint a Webes kommunikációs képességek fejlesztése képzéseket, lehetőséget adott képességeim kamatoztatására.

A közös munka hamar meghozta gyümölcsét. Mára számos közös projekten vagyunk túl: weboldalak, webshopok, vállalatirányítási rendszerek, feladat ütemező rendszerek és egyéb, cégre szabott egyedi szoftverek gyarapítják referenciáinkat.

Gyetkó Ildikó
Gyetkó Ildikó
Webprogramozó,
programtervező informatikus

Sokoldalú embernek vallom magam, számomra sosem volt teljesen egyértelmű, hogy humán vagy reál beállítottságú vagyok. Ugyanúgy érdeklődök a nyelvek és a művészet iránt, mint az informatika és matematika iránt. Középiskolában emelt angol tagozatra jártam, de az utolsó évben azzal az ötlettel álltam elő, hogy szeretnék megtanulni programozni.

Sajnos az iskolában nem volt elegendő érdeklődés eziránt, így csak néhány évfolyamtársammal összeverődve, egy lelkes tanárunk vezetésével, szakkör formájában ismerkedtünk meg az alapokkal. Megtetszett, ezért úgy döntöttem, hogy érettségi után jelentkezek az ELTE programtervező informatikus képzésére, mely során hamar világossá vált számomra, hogy a webfejlesztés az informatikának az az ágazata, amivel komolyabban foglalkozni szeretnék.

Természetesen a folyamat nem áll meg ennyiben, számos további lépésre van szükség ahhoz, hogy a potenciális fogyasztónk bizalmát elnyerjük, mely sok háttérmunkával/ kutatással és folyamatos aktivitással kivitelezhető. Mivel a marketing kiemelkedően fontos részének tartom a kommunikáció minden lehetséges formáját (legyen szó akár szövegi, akár képi kommunikációról), így kötelességemnek éreztem kitanulni az arculattervezés fortélyait is. Mindig kreatív embernek tartottam magam, így a szakma kitanulásával úgy érzem, sikerült kiteljesednem.

Igyekeztem minél több választható tárgyat felvenni ebben a témakörben és jelenleg, a diploma megszerzése után is ezen a területen dolgozok, aminek nagyon örülök. Úgy érzem, hogy egy weboldal készítésekor a logika találkozik a kreativitással, így mind a reál, mind a humán készségeimet kiélhetem.

Tancsik József
Tancsik József
Keretrendszer specialista

Már egészen gyermekkoromtól, 2002-óta foglalkozom informatikával. Ekkortájt már látszott, hogy mennyi lehetőség is rejlik benne. Később, habár másik iparágat tanultam ki, mindig foglalkoztam aktívan a számítástechnika világával.

Később rengeteg hobbim épül fel ezen témakör köré, mint például: Képszerkesztés, 3D tervezés, videó vágás, játékfejlesztés, vagy a fotógráfia.

A weboldalak alapjaival először 2006-ban találkoztam, érdekesnek tartottam, hogy mennyi különböző weboldal létezik az informatika ezen ágában. Ekkortájt végeztem el egy informatikai képzést, ahol vizsgázhattam a számítástechnika alapjaiból. Bútor és konyhatervezéstől a kivitelezésig mindent megtanultam a középiskolban. Ezt követően az érettségi ideje alatt beiratkoztam egy újabb képzésre, ahol Gyuri vezette a Webes kommunikációs képességek fejlesztése képzéseket. Ez a képzés már kifejezetten a weboldalak elkészítésére fókuszált, így feleleveníthettem rég elveszettnek hitt tudásomat, mindemellett újakat is szereztem.

Az érettségi alatt főleg játékfejlesztéssel és fotózással foglalkoztam. Ekkor kezdtem el a programozással is foglalkozni, hiszen életre kellett keltenem az ötleteim, ehhez elengedhetetlen volt ez a folyamat is. Az érettségi után egy nyomdában kezdtem el dolgozni, ahol később lehetőségem nyílt a kreativitásom kiélésére, hiszen digitális nyomdai anyagokat állítottam elő és dekor munkát is végeztem.

Ebben az időben keresett fel Gyuri és felajánlotta, hogy dolgozzunk együtt, aminek nagyon örültem, igent mondtam, majd megkezdtük a közös munkát. Azóta már alkalmazottként naponta csak a keretrendszerekkel foglalkozom és fejlesztem a tudásom ezen a területen, hogy minél kimagaslóbb tudással rendelkezzek.

Minden webes igényt lefedünk

Legyen a legegyszerűbb weboldal, vagy egy komplex online rendszer mindent meg tudunk valósítani. Amennyiben bármilyen elképzelése van az internetre, az online világra, keressen bizalommal.