Online marketing

online-marketing

Szeretnél kitűnni a tömegből? Jó vagy abban, amit csinálsz és szeretnéd, ha online jelenléted is ezt erősítené? Jó helyen jársz!

Ahhoz, hogy mesteri szintre fejleszd online jelenléted és vonzóbbá válj versenytársaidnál megjelenéseddel és kommunikációddal is manapság már nem elég az, ha van egy elavult weboldalad. Fontos, az hogy online megjelenésed tükrözze az általad kínált minőséget és cselekedeteid tudatosak legyenek. Tudatosan szólítsd meg célközönségedet, tudatosan kezeld online felületeidet, tudatosan építkezz és haladj céljaid felé az online világban is.

Mik azok az online marketing elemek, melyekkel versenyelőnyre tehetsz szert és kiemelkedhetsz a tömegből?

Webdesign marketinggel fűszerezve

Weboldalunk böngészésének élvezhetőségét és a konverzió mértékét nagyban befolyásolja annak felhasználóbarát, modern, a stílusvilágunkhoz igazodó kinézete. 3 másodperc áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy megragadjuk látogatónk figyelmét és elérjük, hogy ne vándoroljon át egy másik oldalra. Ennek eléréséhez különböző grafikai és marketing eszközökre van szükség, melyben csapatunk teljeskörű segítséget tud nyújtani.

Online stratégiai tervezés, szövegírás

A stratégiai tervezés célja, hogy vállalkozásodat, mint márkát elkezdjük tudatosan építeni. Felmérjük, majd megtervezzük, hogy mitől leszel jobb, mint versenytársaid, mitől válhatsz érdekesebbé. Megismerjük célközönségedet, felmérjük igényeiket, meghatározzuk az eléréséhez szükséges marketing eszközöket és felállítjuk marketing rendszeredet, meghatározzuk kommunikációdat és social media stratégiádat. Szövegírással is hozzájárulunk felületeid sikerességéhez.

Facebook és Instagram tanácsadás
social-media

Napjainkban közösségi oldalaink professzionális kezelésének segítségével bővíthetjük ügyfélkörünket. Közösségi felületeink referenciaként szolgálnak rólunk, vállalkozásainkról. Segítenek növelni érdeklődőink belénk vetett bizalmát és segíti a velük folytatott kommunikációt. Fontos, hogy láthatóak legyünk online és kihasználjuk a felületek lehetőségeit. Csapatunk segít Facebookod és Instagram fiókod alapjainak beállításában, kommunikációjának kidolgozásában, a posztok tartalmának meghatározásában, organikus ügyfélszerzési módszerek meghatározásában és új potenciális ügyfelek elérésében hirdetésekkel.

Facebook és Google hirdetések

Ha van egy versenyerős weboldalad és egy ütős kommunikációd, hirdetések segítségével kihozhatod a maximumot online jelenlétedből. Csapatunk egy előzetes felmérést és konzultációt követően elkészíti hirdetéseidet, így garantáltan sok emberhez juthat el vállalkozásod.

 
További szolgáltatásaink
Weboldal készítés
Egyedi tervezéssel vagy tartalomkezelő rendszer használatával (wordpress, joomla) statikus és dinamikus weboldalak készítése.
Webáruház készítés
Webshop, raktárkészlet kezelő rendszer és terméknyilvántartó rendszer készítése, felhasználói és admin felülettel.
Responsive webdesign
A weboldal megjelenésének optimalizálása mobil eszközre. Biztosítja a felhasználóbarát böngészést mobil készülékről is.
Kereső-optimalizálás
A weboldal megfelelő beállításainak optimalizálása a jobb találati eredmény érdekében.
Tárhely és Domain
Webtárhely és Domain név biztosítása a weboldalhoz.
Karbantartás
A weboldal betöltési idejének növelése, lassító és hibás elemeinek javítása.
Arculattervezés
Egy profi arculat, mely tükrözi egyediségedet és értékeidet miközben modern és letisztult maradsz.
Online fizetés beállítása
Növelje a webshopja konverziós arányát az online fizetési lehetőséggel
Weboldal akadálymentesítés
Tegye weboldalát könnyen elérhetővé a WCAG 2.1 szabvány szerint .